Natuursteen wand-, rand- en vloertegels

Voor een project in Vught heeft SB exclusive natuurstenen materialen geleverd voor verschillende toepassingen. Zowel de wand-, rand- als vloertegels zijn uitgevoerd in hoogwaardige natuurlijke producten.

Het terras en de rand van het zwembad zijn bekleedt met een fossielrijk donkerblauw Aziatische hardsteensoort. Welke herkenbaar is aan zijn unieke tint en structuur door de aanwezigheid van een kalkrijk sediment.  Daarnaast is de tegel zo behandeld dat het een verouderd uiterlijk heeft, dit wordt ook wel ‘antic finish’ genoemd. Om te zorgen voor één geheel zijn de zwembadranden van hetzelfde materiaal gemaakt. De tegels zijn in verstek gezaagd en hebben een rechte rand waardoor de rechte lijnen in de tuin worden geaccentueerd.

De bijgelegen vijver is afgewerkt met een gezoet Chinees hardstenen afdekstrook. In de afdekstrook zijn tevens drie spotjes gemonteerd die in de avond een aantal design bloembakken uitlichten. Om in de natuursteen sfeer te blijven is de achterwand van de buitendouche bekleed met een donkere natuursteen strip. De combinatie van een overdekt terras, zwembad en vijver zorgt ervoor dat er bijna in alle jaargetijden optimaal kan worden genoten van deze prachtige tuin.