Modern verhoogde zwemvijver

De traditionele inrichting van terras met zwembad heeft als belangrijkste kenmerk dat het gelijkvloers is. Op deze manier is het zwembad makkelijk toegankelijk. Echter om een unieke sfeer te creëren is hier gekozen voor een alternatieve inrichting.

In plaats van het toepassen van traditionele randtegels zijn er rondom de zwemvijver massieve granieten traptreden geplaatst. Welke enerzijds de begrenzing tussen het terras en zwemvijver vormt en anderzijds een prachtige en natuurlijke routing creëert. De aanwezigheid van de bloembakken dragen daarnaast bij aan de zonering van de verschillende functies. Op deze manier is de routing gescheiden van de verblijfsgebieden.

Het terras bestaat uit hetzelfde materiaal als de granieten traptreden die dienen als zwembadranden. Een veelzijdig product dat perfect is voor de outdoor markt door zijn hoogwaardige kwaliteiten zoals een kras en kleurvast oppervlak dat zeer lang mee gaat. Door zijn hardheid is deze tegel minder onderhoudsgevoelig. Het gevlamd en geborsteld oppervlak draagt bij aan een verhoogde antislip waarde van de tegel.