Souterrain bekleedt met natuursteen

Een van de belangrijkste aspecten van een woning is de gevel. SB exclusive heeft in samenwerking met de klant een prachtige oplossing bedacht om zijn souterrain te bekleden met natuursteen strips.

Het toepassen van natuursteen gevelbekleding geeft een luxueuze uitstraling aan gebouwen. Door de gelaagdheid en prachtige kleurnuance van de leistenen strips ontstaat er een uniek geveloppervlak. De kenmerken van leisteen worden hier optimaal benut. In combinatie met de gestucte gevel en toepassing van eigentijdse materialen zoals hout, glas en staal komt het leisteenaccent optimaal tot z’n recht.

Aan de achterzijde is het souterrain deels doorgetrokken waardoor er een verhoogd terras ontstaat. Dit is bekleedt met donker granieten tegels in formaat 60×60 cm. Afgewerkt met een gevlamd en geborsteld oppervlak waardoor de tegels stroever blijven tijdens natte periodes. De trappen aan de voor en achterzijde van de woning zijn uitgevoerd in hetzelfde materiaal waardoor er een harmonieus geheel ontstaat. Als accent is de achterkant van een waterpartij achterin de tuin bekleedt met dezelfde steen strips als op de gevel van de woning.