De verborgen schat

Ieder terras brengt verschillende keuzes met zich mee. Wat voor soort materiaal, welk formaat en legverband, veel of weinig voegen, uniform of genuanceerde kleuren? Voor dit project in Rosmalen is een rustige en elegante basis gecreëerd waardoor de klassieke architectuur van de woning nog beter tot z’n recht komt.

De granieten grootformaattegels van 80×80 cm creëren hier een harmonieuze en ruimtelijke uitstraling. Dit mede doordat er minder voegen aanwezig zijn als wanneer er de standaard maat van 60×60 centimeter zou zijn toegepast.

De graniettegels hebben een gevlamd en geborsteld oppervlak wat zorgt voor een verhoogde antislip waarde. Daarnaast draagt de monotone structuur van de tegel bij aan een elegante uitstraling. Het materiaal is uiterst geschikt voor verschillende toepassingen doordat het prachtig op kleur blijft, nagenoeg krasvast is en zeer duurzaam. Zo is het verhoogde terras uitgevoerd in massieve traptreden van hetzelfde natuurstenen materiaal. Naast de bijzondere en prachtige architectuur herbergt deze woning tegelijkertijd met dit terras, een “verborgen schat’…