Terras in de buitenlandse zon

Door een groot netwerk van toeleveranciers heeft Stone base exclusive de mogelijkheid u buiten de Nederlandse grenzen te helpen aan uw sierbestratingen.

Een prachtig voorbeeld hiervan is een keramisch terras met zwembad gelegen bij een appartementencomplex in Italië. Dit land herbergt werelds mooiste en beste keramische producten. Door directe lijnen met de Italiaanse top fabrikanten kon deze klant adequaat worden voorzien van hoogwaardige keramische tegels, geheel naar eigen wens. Naast bekende voordelen als kleur en krasvastheid waardoor zeer onderhoudsvriendelijk, blinken Italiaanse designtegels uit in magistrale natuurgetrouwe prints die op ruimere oppervlaktes pas goed tot uiting  komen.

De details rondom het terras en zwembad zijn werkelijk waar subliem te noemen. Van de in verstek gezaagde traptreden tot de op maat gemaakte randtegels. Een prachtige realisatie in een adembenemende omgeving met eindeloos uitzicht.