Natuursteen voor binnen én buiten

Natuursteen is niet alleen buiten toepasbaar. Daar is dit project van SB exclusive in Vught een prachtig voorbeeld van.

Waar keramiek zich de laatste jaren profileert als hét product bij uitstek om van binnen naar buiten door te leggen, is dit bij natuursteen al decennia lang het geval. Helemaal bij projecten zo omvangrijk als deze komen de legio mogelijkheden van natuurlijke toepassingen optimaal tot uiting. Van terras naar woonkamer en van keuken tot binnenzwembad, met bijpassende randtegels, het is allemaal mogelijk in hetzelfde hoogwaardige materiaal.

Hier werd gekozen voor een prachtige lichte graniet tegel. Een duurzame steensoort die door zijn compacte samenstelling  zeer kleur en krasvast is. In de royale ,verschillende verblijven werd een en hetzelfde grootformaat tegel consequent doorgevoerd. Dit in combinatie met de mooie lichtgrijze kleur en rustige structuur van deze tegel vormt de belangrijkste basis voor dit verbluffende eindresultaat.