Herinrichting ‘De zwaluw’ te Kesteren

Naast de historische molen ‘De Zwaluw’ te Kesteren is er de afgelopen maanden een nieuw gebouw in Franse stijl herrezen. Hierdoor kan er aan de toegenomen vraag, om compleet verzorgde vergaderingen, bruiloften en feesten tot 500 personen te kunnen faciliteren, worden voldaan.

SB exclusive heeft de bestratingsmaterialen voor zowel binnen als buiten geleverd. De nieuwe vergader-, bruiloft en feestzalen hebben het luxueuze uiterlijk van Belgisch hardsteen gekregen, maar met de unieke kwaliteiten van een keramische tegel. Exclusief verkrijgbaar bij Stone base is de keramische tegel Bluewater Antra in het formaat 50×100 centimeter. Onderhoudsvriendelijk doordat het materiaal onder hoge druk wordt samengeperst waarna het wordt afgebakken. Dit proces zorgt ervoor dat er geen vuil de tegel in kan trekken en de tegel krasvast en kleurecht blijft.

Door de komst van het nieuwe gebouw is tevens het buitenterrein opnieuw ingericht. Hier heeft de oorspronkelijke indeling plaatsgemaakt voor weelderige paden van Zweedse graniet keien, welke op een harmonieuze manier de traditionele Franse architectuur van het nieuwe gebouw accentueert. Een kwalitatief hoogwaardige oprijlaan waarvoor circa 360 ton aan keien ambachtelijk zijn gelegd.