Binnentuin met Braziliaans leisteen

Leisteen is duurzaam, veelzijdig en uniek door zijn neutrale kleurnuance. In deze binnentuin een perfecte tegenhanger van de moderne en strakke witte gevelwanden.

Om een neutrale kleurnuance te creëren is er gekozen voor een groot formaat tegel, namelijk 80×80 centimeter. Kenmerkend aan deze natuursteen soort is de gelaagdheid van het materiaal waardoor er in de toplaag een licht reliëf aanwezig is. Dit draagt op een positieve manier bij aan de stroefheid van de tegel en zorgt daarnaast voor ’n prachtig natuurlijk kleurenpalet.

Gelegen in het midden van de binnentuin en recht tegenover twee gigantisch openslaande houten deuren is een zwembad gesitueerd. De buitenkant van het zwembad is bekleedt met afdekstroken van dezelfde leisteensoort, wat zorgt voor een harmonieus geheel. De combinatie met de accentkleuren in de tuin, zoals de witte gevelwanden, het gras en halfverharding zorgt voor een hoogwaardige uitstraling.