Maatwerk in keramiek

Ieder project is uniek; de wensen, toepassingen en situatie is iedere keer weer anders. Keramiek is de laatste jaren veel terrein aan het winnen wat zorgt voor nieuwe en complexere toepassingen van dit materiaal.

Aanzicht vuurkorf bekleed met keramiekStone base exclusive levert naast een uitgebreid assortiment standaard keramische producten sinds enkele jaren steeds meer maatwerk producten. Vooruitstrevende ideeën vanuit de klant worden niet genegeerd maar met beiden handen aangegrepen. Op deze manier zijn er al diverse maatwerk producten toegepast in projecten van onze klanten. Denk hierbij aan zwembadranden, traptreden, bloembakken, banken en overige speciale items, in zowel rechte als ronde vormen.

Eigen productie- en transportmiddelen zorgen ervoor dat wij levertijden kunnen garanderen en niet afhankelijk zijn van andere partijen. Dit geeft ons tevens de mogelijkheid de kwaliteit goed te waarborgen. Prijzen voor het realiseren van maatwerk producten in keramisch materiaal zijn sterk afhankelijk van aantallen en levertijd en daarom altijd op aanvraag.

Realisaties in keramisch maatwerk