Maatwerk in natuursteen

Natuursteen; een uniek product dat door de jaren heen door de natuur gevormd wordt. Mede door onze expertise, uitermate geschikt om te bewerken tot prestigieuze en meest uiteenlopende maatwerkproducten.

rosten-boerderijWat betreft creativiteit kunnen we met natuursteen alle kanten op. Onze ambitie is om samen met de klant unieke, hoogwaardige natuursteen maatwerkproducten te realiseren. Een uitdaging waar wij niet van weglopen maar juist met twee handen aangrijpen. In principe kunt u stellen dat wanneer u het kunt bedenken, wij het kunnen maken.

Ontwerpen met verschillende vormen en afmetingen, kleine en grote oplages, in natuursteen is heel veel mogelijk. Door relatief eenvoudige bewerkingsmethodes zijn seriematige vormen te verkrijgen in concurrerende oplossingen. Meest uiteenlopende elementen zoals spuwers, hoek- en sluitstenen, lateien,  brievenbusplaten, dakranden, schoorsteenplaten en raam- en deuromlijstingen, behoren tot de mogelijkheden.

Ons team denkt graag met u mee tijdens de idee- en ontwerpfase. Wij informeren u graag vrijblijvend over de natuursteensoorten, mogelijkheden en detailleringen.

Realisaties in natuursteen maatwerk