• Logo
  • Logo
SB Exclusive

SB Exclusive

Onder de term ‘SB exclusive’ levert deze divisie van Stone base een exclusief assortiment keramische, natuurstenen, straatbakstenen, deco en verlichtingsproducten voor de out- én indoor markt, voor het hogere segment.

Stone base b.v. is sinds 1996 een krachtig familiebedrijf, gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Door onderverdeling in verschillende divisies, creëert Stone base b.v. een optimaal product en servicepakket voor de professionele tuin- en projectenmarkt.

Onder het exclusive label kunnen wij nog beter aan de hedendaagse wensen van zowel interieur als exterieur designers en architecten voldoen. Door geavanceerde eigen productiefaciliteiten bieden wij gepersonaliseerde maatwerk concepten op het gebied van natuursteen en keramiek, welke van onderscheidende waarde zijn voor opdrachtgevers in ieder project.

Onze hoofdvestiging te ‘s-Hertogenbosch bevat naast een royale showtuin, een indoor showroom met verkoopafdeling en opslagterreinen met ruime overdekte voorraden. De bijkomende op- en overslag vestigingen in Rossum en Raamsdonksveer en de komst van een eigen zagerij, getuigen van een constante groei.

Erwin Swanenberg

Stone base B.V

Realisaties

SB Exclusive in de schijnwerpers