Over Stone base

Stone base B.V. is sinds 1996 een krachtig familiebedrijf, gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Stone base is gespecialiseerd in de verkoop van een uitgebreid assortiment duurzame- en hoogwaardige outdoorproducten, zoals natuursteen, keramiek, straatbaksteen en verlichting.

Stone base exclusive faciliteert een hoogwaardig servicepakket dat wordt aangeboden aan architecten en designers. Unieke producten welke gericht zijn op het hogere segment. De kwaliteit en creativiteit van onze producten komt voort uit passie en liefde voor het vak. Wij handelen met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel wat leidt tot transparante en duurzame samenwerkingen. Altijd strevend onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

SHOWROOM

DIENSTEN

Om dit te bereiken stemmen wij onze producten en diensten voortdurend met u af. Ons team helpt u graag tijdens het gehele (bouw)traject. Om deze reden worden wij het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium hierbij betrokken. Dit biedt ons mogelijkheden mee te denken over creatieve oplossingen in natuursteen en keramiek. Innovaties en noviteiten staan hierbij hoog in het vaandel. Door ruime voorraden, eigen productie-en transportfaciliteiten zijn korte levertermijnen eenvoudiger te garanderen.

BETROUWBAAR EN HOGE KWALITEIT

Ons succes wordt bepaald door vertrouwen in kwalitatieve producten en inzet en betrokkenheid van alle medewerkers. Binnen ons jong en dynamisch team stimuleren en begeleiden wij elkaar om het beste uit onszelf te halen. Deze gedrevenheid zorgt voor een klantvriendelijke en klantgerichte aanpak wat resulteert in  best mogelijk service. Respect, gunning en lange termijn relaties worden volgens onze visie enkel verdiend op basis van onvoorwaardelijke betrouwbaarheid en het leveren van constante kwaliteit.

rossum-lowq

TOEGEVOEGDE WAARDEN

Stone base exclusive wil een toegevoegde waarde leveren bij de ontwikkeling en realisatie van professionele projecten en tuinmarkt. Hierbij benutten we iedere mogelijkheid die kan bijdragen aan het leveren of verbeteren van het milieu en aan het welzijn van u en onze medewerkers en de maatschappij. Op deze manier leggen we een goede basis voor de volgende generaties.

Download onze brochure